Webredactie

    • Galerie Archipel

  • Edelsmederij Kircher Schmuck

Wil jij beter door Google gevonden worden en een controle op de gebruiksvriendelijkheid van je site? Ik werk daar graag aan mee voor je. In deze tijd is SEO bijna niet meer weg te denken. Maar naast SEO zijn er nog een aantal factoren van belang voor een website die klanten werft én klanten behoudt. Zelf vind ik gebruiksvriendelijkheid één van de belangrijkste webredactie items.

SEO, gebruiksvriendelijkheid en content: want dat is king

Om klanten op je site vast te houden, is de snelheid waarmee je website laat van belang. Langer dan 3 tot 4 seconden moet het vandaag de dag niet duren. Zeker niet op de mobiele versie van je website – je kan niet meer zonder. Steeds meer websites worden mobiel bezocht. Hoewel aankopen nog wel vaak via de computer of laptop lopen, loopt de eerste koopverkenning dikwijls via de telefoon. Een website die op alle apparaten snel laadt, is waardevol om je klanten op je pagina’s te behouden.

Net zoals een logische flow – een duidelijke route op je site. En daarvoor vind ik gebruiksvriendelijkheid één van de belangrijkste website elementen. Je site kan nog zo snel laden, maar als deze niet overzichtelijk is, te vol met informatie staat en geen duidelijke route aan de klant aangeeft, is het vanzelfsprekend dat de klant minder snel tot actie overgaat. En laat daarbij aantrekkelijke webteksten die aanzetten tot actie niet ontbreken.

En vooralsnog: content is king. Vlotte teksten en pakkende, aantrekkelijke beelden houden je bezoeker vast en zetten je websitebezoekers in beweging. En daar kan ik je bij helpen!

 

Social media plan

Naast een goed functionerende website, is social media marketing niet meer uit digiland weg te denken, wil je je product of dienst aan de man brengen. En niet alleen meer voor het genereren van leads naar je website, elk social media kanaal staat tegenwoordig op zichzelf en vraagt om een andere benadering. Immers, op Facebook is de mogelijkheid veel meer tekst te plaatsen dan op Twitter. En heb je naast een Facebookpagina ook een Facebookgroep nodig? En Instagram, Google Plus en Pinterest? Samen met jou wil ik opzoek naar welke strategie het best bij jouw product of dienst past.

Neem dus contact met mij op als je:

  • SEO teksten wil
  • Een check op de snelheid van je website met tips
  • Een controle met tips op de gebruiksvriendelijkheid van je site
  • Je doelgroep in beweging wilt krijgen
  • Redactie op content, bugs, visuals en links

Voor maar € 45 per uur optimaliseer ik teksten voor je site

Neem vrijblijvend contact op