Over mij

  1. 1

SEO, CMS en Social Media Marketing zijn voor mij dagelijkse praktijk als hoofdredacteur van mijn online magazine. Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je website beter door zoekmachines gevonden wordt en de gebruiksvriendelijkheid van je site verbetert. Juist in deze tijd is SEO en een gebruiksvriendelijke website van belang om klanten te werven én te behouden.

Voor meer informatie over mijn werkervaring, opleidingen en al die nevenactiviteiten, surf naar LinkedIn.

Schrijversrugzak

Tijdens mijn Master van de Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht is mijn schrijversballetje via de cursus wetenschappelijk schrijven van IVLOS gaan rollen. Al snel kwam ik bij Wereldwijzers reisredactie terecht waar ik de columns coördineerde. Niet veel later, schoof ik door naar de positie van hoofdredacteur van Wereldwijzers Online Reismagazine. Ik bleef zelf ook schrijven en mezelf continu ontwikkelen. En richtte mijn eigen online magazine op: Wereld van Culturen, met passie voor culturen, want dat heb ik ook. Met mijn team kijken we voorbij grenzen en halen we de wereld voor je dichterbij. We overbruggen de verschillen tussen culturen en verbinden daarmee mensen uit verschillende culturele groepen. Immers, als je meer weet over iemands achtergrond, begrijp je die persoon wellicht beter. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op wereldvanculturen.nl.

Gecertificeerd webredacteur

Ondertussen, diverse opdrachtgevers en persreizen later, ben ik gecertificeerd webredacteur en richt ik me met name op het online schrijven. Van professioneel bloggen tot online journalistiek en online copywriting. In deze functies ben ik uitgegroeid tot een online allround redacteur; ik schrijf niet alleen SEO-teksten, maar bewerk ook beeldmateriaal tot aantrekkelijke online beelden en bouw websites met CMS (Content Management Systems, zoals WordPress en Weebly).

Selectie van opdrachtgevers

Van het bouwen van websites tot het beheren van social media accounts, van het schrijven van webteksten tot (online)redactieklussen en van testen van apps en content op bugs tot PR en Communicatie werkzaamheden; ondertussen zit het allemaal in mijn rugzak. Hier een selectie van opdrachtgevers:

    • Galerie Archipel

  • Edelsmederij Kircher Schmuck

Ontwikkeling

Om mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik diverse cursussen. Deze cursussen heb ik ondertussen afgerond:

  • Schrijven voor beeldschermen en SEO, Scriptplus, Hogeschool van Amsterdam
  • Journalistiek van Laudius
  • Verhalen schrijven van Studieplan
  • Wetenschappelijk Schrijven van IVLOS aan De Universiteit van Utrecht
  • Fotografie bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten

Bart de Graaff Foundation

Bikkel Bart de Graaff Foundation

In 2014 ben ik verkozen tot één van de Bikkels van Bart de Graaff Foundation. Samen met de stichting en mijn mentorbedrijf Liander hebben we mijn bedrijf op poten gezet. Want dat is wat de foundation, samen met mentorbedrijven doet. Bart de Graaff Foundation is opgericht na het overlijden van Bart de Graaff. Deze doorzetter pur sang was een grote inspiratiebron voor zijn vrienden en familie en een heuse Bikkel. Dat werd niet voor niets zijn bijnaam. Uit eerbetoon voor deze gedurfde programmamaker en voorzitter van zijn eigen BNN is de Bart de Graaff Foundation opgericht. Ambitieuze Bikkels die net als hij niet te stuiten zijn, een lichamelijke beperking hebben en zich hierdoor niet laten weerhouden, worden geholpen met het opzetten van hun eigen bedrijf. Voor mij echt big deal, want het is een bekroning op mijn ondernemerschap. Meer weten? Surf dan naar de site van Bart de Graaff Foundation.

Ontmoeten van mondiale medemens

Reizen en (wereld)culturen zijn mijn passie. Ik ontmoet dan ook graag mijn mondiale medemens. Maar naast een mensenmens, ben ik ook een dierenvriend en een tikkie eigenwijs. Want ik doe graag mijn ding: met mijn magazine mensen uit verschillende culturele groepen verbinden. Juíst in deze tijd waarin polarisatie zo’n grote rol speelt in onze samenleving.

Interesses: reizen, schrijven, lezen. fotograferen, kunst, multiculturalisme en migratie, Culturele Antropologie, Fairtrade, Muziek en de zon.

Voor maar € 45 per uur schrijf ik met veel enthousiasme je webteksten

Neem vrijblijvend contact op